понеделник, 26 септември 2016 г.

Обява стажанти


ФИРМА „СКАЙГЕЙМС„ и Ангел Ангелов – автор на система образователни игри(виж тук), търсят стажанти аниматори-организатори (не повече от 4 човека), за организиране на подвижни и логически игри за деца в гр.София. Стажантите ще бъдат водени лично от автора на системата с игри Ангел Ангелов.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ КАНДИДАТИТЕ: Да обичат децата, подвижност, честност, работа в екип, не по-възрастни от 30г., предишен стаж не е необходим.
 
МОТИВ: Отлична възможност за придобиване на опит за работа с деца и организиране на индивидуални и групови възпитателни събития.

ЗАПЛАЩАНЕ: Неплатен стаж за учебната 2016-2017г. с възможност за заработки след придобиване на достатъчно опит в работата.

ЗАЕТОСТ: Индивидуално, според работата и възможностите на стажанта, но не по-малко от 2 часа на седмица.

ПОЛЗИ И ПЕРСПЕКТИВИ: Придобиване на трудови навици. Придобиване на умения за работа с деца. Придобиване на умения за организиране на занимания с  деца. Придобиване на умения за представяне и договаряне на игри с учебни институции. След успешно приключване на стажа(15Юни 2017г.) стажантите ще получат референция-препоръка за работа. С натрупаните знания и умения(опит) стажантите успешно могат да поемат/започна работа в детски учебни заведения.

Научете повече за работата като разгледате следния сайт: www.daita.bg

За контакт: ел.поща: skystarsgames@gmail.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар